– Spela bingo på internet –

Svensk bingo

Att vissa spel har många år på nacken beror på att spelet är så intressant att det tilltalar hela tiden en ny generation, och för att komma dit så måste även spelet utvecklas genom anpassa sig till olika tekniker. Bingo är ett typiskt exempel på ett spel som har funnits under en lång tid och har även utvecklas. Det var på 60-talet som bingo för första gången kom till Sverige och introducerades av en idrottsklubb för att ta in lite extra pengar till deras lag. Så klart så blev det en succé och med åren så spreds sig spelet och det vart till slut även kommersiellt. Det började öppnas bingohallar runt om i landet och snart så hade nästan varje ort en egen bingohall som fylldes upp av spelande förväntansfulla människor.

Här kan du spela trevlig bingo och samtidigt få de bästa bonusarna:

Bingosida Betyg Insättningsbonus Spela nu!
Bingo.com
5 stjärnor bingo 100 % upp till 1000 kr Spela här
Maria Bingo
5 stjärnor bingo 200 % upp till 1000 kr Spela här
Bertil.com
5 stjärnor bingo 100 % upp till 1000 kr Spela här
MamaMiabingo.com
5 stjärnor bingo 100 % upp till 500 kr Spela här


Bingo mattades av under en tid eftersom det inte hände något nytt, ända tills Bingolotto slog igenom med profilen Loket via TV4. Bingo hade kommit tillbaka starkt igen och det var nästan hysteri då det såldes bingobrickor i nästan alla gatuhörn och nästan alla svenskar spelade bingolotto på lördagskvällen. Det var populärt under många år och sen hände något nytt igen och det var internet. I början av 2000-talet så började nästan alla människor att ha en eller till och med flera datorer i sitt hem med en internetuppkoppling. Under denna tid så började det komma flera olika svenska bingosajter som bara blev större och större.

Idag så spelas den bästa bingon på nätet eftersom bingo spelas runt om i världen och det har gjort att de flesta har tagit del av olika varianter som 75 bollars bingo, 80 bollars bingo och 90 bollars bingo. Det är inte heller bara en typ som spelas längre när vi spelar svensk bingo och då tänker vi på klassisk bingo. I denna bingovariant så har vi ett rutmönster på vår bingobricka med BINGO texten högst uppe och du skall har fem nummer i rad för att få bingo. På svenska bingosajter så spelas det också variantbingo vilket är som klassisk bingo men skiljer sig på sättet som du kan vinna på och till din fördel. Du kan ha 5 nummer i rad lodrätt, vågrätt eller diagonalt och bingobrickan ser exakt ut som i den klassiska bingon. Den stora skillnaden är mönsterbingo där man har ett mönster på sin bingobricka som skall fyllas i med utropen av nummer som sker. När mönstret är ifyllt helt så får man BINGO! Mönstren kan skilja sig åt och att spela bingo har precis blivit mycket roligare.

Att spela svensk bingo har sina fördelar eftersom du kommer att kunna prata med andra medlemmar genom den inbyggda chatten som finns hos de flesta svenska bingosajter. Det bästa av allt är att det är gratis att bli medlem och de ger dig även runt 50 kr gratis att spela för när du blir ny medlem. Så du behöver inte ens sätta in egna pengar för att börja, det får du helt gratis. Det kallas för välkomstbonus eller registreringsbonus och nu kan du börja spela online precis som de andra gör.

Toppen – Bingobonus!